Novosti

06/07/2023

6. No Traction Weekend u Puli

Spektakl na Vallelungi s preko 300 sudionika iz cijele regije

Auto Klub No Traction organizira 6. No Traction Weekend, koji će okupiti preko 300 ljubitelja automobila iz cijele regije. Dva dana puna uzbuđenja, akcije i zabave čekaju posjetitelje koji će imati priliku uživati u mnogobrojnim atrakcijama.

Program događaja obuhvaća dva dana, sa subotom rezerviranom za pravi spektakl. No Traction Challenge donosi šest društvenih igara koje će testirati izdržljivost, snagu, snalažljivost i druge vještine sudionika. U večernjim satima, svi posjetitelji će biti svjedoci vrhunskog drift showa i natjecanja u kategorijama "Best Burnout" i "Loudest Car"

Važno je napomenuti da na društvenim mrežama AK No Tractiona trenutno traje nagradna igra u kojoj se dijele po dvije vožnje taxi driftom najsretnijim sudionicima. Stoga, preporučamo svima da sudjeluju i ne propuste priliku za iskustvo koje će sigurno dugo ostati u sjećanju.

Nedjelja je rezervirana za auto style natjecanja, koje će ocjenjivati najbolje automobile u raznim kategorijama. Osim u "Lowest Limbo", "Best Burnout" i "Loudest Car", sudionici će se boriti za titule poput "Best German", "Best Oldschool", "Best tuning Project", "Best Italian" ,"Best French", "Best Japanese" i "Best Interior".

Ulaz na događaj je besplatan za sve posjetitelje, a poseban parking bit će osiguran za bajkere koji su i više nego dobrodošli kako bi ovaj događaj učinili još posebnijim. Oni koji žele sudjelovati u natjecanju sa svojim automobilima trebaju ispuniti online prijavu, a rok za prijave je još danas.

Vallelunga će ovaj vikend biti epicentar automobilskog svijeta, donoseći uzbuđenje, adrenalin i vrhunsku zabavu svim posjetiteljima. Ne propustite priliku da budete dio ove nevjerojatne manifestacije koja će obilježiti ljeto ljubitelja automobila.