Novosti

21/07/2023

Gradonačelnik Filip Zoričić posjetio Ljetnu školu košarke

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić u petak, 21. srpnja 2023. godine posjetio je polaznike i voditelje Ljetne škole košarke koju Košarkaški klub Stoja organizira već dugi niz godina, a nakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja cjelodnevnog košarkaškog kampa i ove godine pruža roditeljima mogućnost da svoju djecu ostave u produženom boravku do 16,00 sati.

Tako nakon službenog djela koji traje od 8 do 11 sati, a koji je kao i prijašnjih godina besplatan, djeca mogu ostati i na drugom djelu kampa koji se osim na vanjskim košarkaškim igralištima odvija na šetalištu Lungomare te na gradskom kupalištu Valkane.

Predsjednik Košarkaškog kluba Stoja Šime Vidulin zahvalio je gradonačelniku Zoričiću na posjeti i druženju s željom da se pridruži sudionicima kampa i sljedeće godine.

Ovogodišnje izdanje Ljetne škole i kampa jedno je od najuspješnijih godina od kada se organizira kamp s više od 110 polaznika kampa većinom iz Pule, ali i iz ostalih dijelova Hrvatske i inozemstva.

Voditelj kampa je Igor Valić, licencirani trener s dugogodišnjim košarkaškim iskustvom u svim dječjim kategorijama. Ostali voditelji su treneri sa završenim edukacijama i licencama, a stručno vođenje i nadzor odvija se kroz sportske aktivnosti, kreativne radionice te razne zabavne sadržaje i goste iznenađenja. Uz stjecanje košarkaškog znanja i vještina, polaznici kampa imaju vremena i za druženje i zabavu.