Novosti

21/07/2023

Gradonačelnik Filip Zoričić upriličio prijem za najuspješnije osmaše

U petak, 21. srpnja 2023. na godine u Parku grada Graza gradonačelnik Pule Filip Zoričić upriličio je prijem najuspješnije učenike pulskih osnovnih škola u školskoj 2022./2023. te njihove ravnatelje. Tom im je prigodom, u znak zahvalnosti na uspjesima, uručio pametne satove.

„Čestitam svim učenicama i učenicima na vrijednom trudu i radu u ovih osam godina. To je jedno lijepo razdoblje u vašem životu. Pred vama je sada nova stepenica. Sve su to treninzi za život. I ubuduće radite na tome da budete dobri ljudi, pomažite drugima i onima slabijima od vas. Čuvajte ono dječje u sebi. Želim vam da čitate, budete vrijedni i pozitivni. Posebno hvala vašim roditeljima koji su dali ogromnu ljubav i motivirali vas da budete uspješni. Čestitam i vašim učiteljicama, učiteljima i ravnateljicama i ravnateljima. Ponosni smo na vas. Vi ste ogledalo grada“, poručio je gradonačelnik Filip Zoričić te zaželio učenicima da uživaju u ljetu do polaska u srednju školu.

Odličan uspjeh i najbolje rezultate ostvarilo je 11 učenika iz 11 pulskih osnovnih škola:

OŠ Centar-  Domagoj Čajo

OŠ Kaštanjer - Karlo Kovačić

OŠ Monte Zaro - Ema Vojinović

OŠ Stoja - Marko Zagorac

OŠ Šijana - Antonija Pauro

OŠ Tone Peruška - Ina Jakičić

OŠ Veli Vrh - Sara Legović

OŠ Veruda - Adriana Pirović - Vareško

OŠ Vidikovac - Iva Rabar

OŠ-SE Giuseppina Martinuzzi - Gabriel Peršić

Škola za  odgoj i obrazovanje  - Mario Drkelić

 

Prijemu je prisustvovala i p.o. pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, mlade i sport Ivana Sokolov sa suradnicima.