Novosti

24/07/2023

Nagrađivana pjesnikinja i prozaistica Tanja Stupar Trifunović u Art parku Rojc

U srijedu, 26. srpnja 2023. godine u 21:00 satnagrađivana pjesnikinja i prozaistica Tanja Stupar Trifunović gostovat će u programu Portret autorice Kluba-knjižare Giardini 2 koji će se održati u Art parku Rojc.  Portret autora/ce novi je program Kluba-knjižare u kojem se književno stvaralaštvo domaćih i regionalnih autora promatra u kontekstu njihovog životnog puta i svjetonazora.

Tanja Stupar Trifunovićdo sada je objavila šest knjiga poezije, knjigu priča, dva romana i grafički roman. Uz poeziju i prozu piše kolumne i književnu kritiku. Prevođena je na engleski, španjolski, bugarski, mađarski, njemački, poljski, slovenski, makedonski, ruski, češki, danski, talijanski i francuski. Zastupljena je u više antologija i izbora iz poezije i proze, u zemlji i inozemstvu.

Tanja Stupar Trifunović druga je gošća Azila za pisce– rezidencijalnog programa Kluba-knjižare Giardini 2 nastalog u suradnji s pazinskom Hižom od besid. Autorica će boraviti u knjižari od 25. do 31. srpnja 2023. godinei u jutarnjim satima posjetiteljima davati preporuke za knjige koje voli. U tom će periodu u knjižari ekskluzivno biti dostupna njena najnovija književna ostvarenja.