Novosti

24/07/2023

Novi upravitelj Doma hrvatskih branitelja na prijemu kod gradonačelnika Filipa Zoričića

Gradonačelnik Filip Zoričić primio je u ponedjeljak, 24. srpnja 2023. godine u Komunalnoj palači novog upravitelja Doma hrvatskih branitelja u Puli Marka Scremina, koji je predstavio gradonačelniku planove upravljanja ovom impozantnom građevinom te mogućnosti suradnje na zajedničkim projektima.

„Čestitam Vam na imenovanju za novog upravitelja Doma hrvatskih branitelja, arhitektonskog dragulja u samom centru naše Pule. Želja mi je bila upoznati Vas kako bi mi predstavili svoje planove, u nadi za razvojem međusobne suradnje na postojećim i budućim projektima. Također, intencija Grada je biti Vam podrška u razvoju programa i dodatnog približavanja Doma branitelja našim sugrađanima i posjetiteljima,“ poručio je gradonačelnik Zoričić.

Marko Scermin zahvalio je na prijemu i potpori te želji za suradnjom, a ujedno je predstavio programe i usluge koje nudi Dom hrvatskih branitelja, jednom od mnogobrojnih objekata pod upravom društva Pleter-usluga čiji je osnivač Republika Hrvatska.

„Zgrada je otvorena posjetiteljima i u njoj se priređuju broji kulturni programi, izložbe, svečane večere, popularni Sajam knjiga, prezentacije, koncerti i predavanja. Dom ima širok spektar mogućnosti i kao takav idealno je mjesto za organizaciju svadbi, koncerata, kongresa, evenata, revija, priredbi, predstava, poslovnih domjenaka i druženja. Arhitektonska građevina koja pruža osjećaj visoke elegancije sadrži tri višenamjenske dvorane i terasu s raskošnim zelenilom. Najviša razina kvalitete i profesionalnost usluga te zadovoljstvo klijenata naša je zadaća,“ naglasio je novi upravitelj Scremin.