Novosti

25/07/2023

Burger festival i ovog ljeta na pulskoj rivi

Od četvrtka, 27. srpnja pa sve do 15. kolovoza 2023. godine pulska riva postat će nezaobilazna destinacija svim gurmanima željnim jedinstvenih kombinacija i novih okusa, te svima koji su u potrazi za savršenim summer vibeom.

Na pulsku rivu će se na 20 dana “usidriti” Burger festival Pula koji je prošle godine u svom premijernom izdanju osvojio nepca i srca više od 94 tisuće posjetitelja. Ove će godine Puležanke i Puležane te sve goste Pule i Istre dočekati s ukupno deset kućica, od kojih je sedam rezervirano za gastronomske delicije u režiji vrhunskih chefova, a tri su posvećene “tekućim pitanjima”.

S više od 20 različitih verzija burgera, pomno odabrani gastro čarobnjaci koji će se boriti za naklonost posjetitelja u Puli su: Instutut za burgere by Mate Janković, Chefs burger by Ivan Pažanin, Full Circle by Marko Palfi, 4 Burgers, Begs Plant Based, Picnic Mingle & Fun i Istrijanska manjada,  a stižu i uvijek inspirirani specijalisti za osvježenja: Gingle Bells, Picnic Craft Bar i Centralni bar  koji će ponuditi autorske osvježavajuće ljetne koktele, vrhunska vina, ledeno pivo i sokove.

Organizatori Burger festivala Pula, ekipa iz kreativne agencije Kokoš ili jaje, svojim su entuzijazmom, strašću i iskustvom, Burger festival u osam godina od osnivanja pretvorili u najrelevantniji i najposjećeniji street food festival u regiji koji se iz Zagreba proširio na Pulu, Varaždin i Zadar.

Ono čime uvijek nepogrešivo osvajaju posjetitelje diljem Hrvatske prvenstveno je strog odabir izlagača koji moraju biti kvalitetom na razini koja se svake godine podiže stepenicu više. Njihovi festivali jedinstveni su i zbog činjenice da na ulicu donose restoransko iskustvo u street food formatu, istovremeno chefovima pružajući pozornicu za kreativna istraživanja, spajanje novih okusa i inovacije.

Za potpuni doživljaj i posebni summer vibe na pulskoj Rivi pobrinut će se ekipa domaćih DJ-eva s pomno osmišljenim glazbenim programom. Radno vrijeme festivala je svakoga dana od 16:00 do 01:00 sat, ulaz je besplatan.

Sve novosti možete svakodnevno doznati na društvenim mrežama Burger festivala: