Novosti

26/07/2023

Big Band Pula i Daniele Ferro - “Tribute to Frank Sinatra“ u četvrtak na Forumu

U sklopu manifestacije Glazba i grad 2023.

Big Band Pula i vokalni solist Daniele Ferro još će jednom, ovoga puta u sklopu SAKUD-ove manifestacije Glazba i grad, izvesti program posvećen legendarnom Franku Sinatri. Koncert će se održati u četvrtak, 27. srpnja 2023. godine s početkom u 21:00 sat na pulskom Forumu.

Big Band Pula vodi Branko Sterpin, a ovaj aktivni i atraktivni orkestar dosad se predstavio brojnoj publici, kako na trgovima tako i u koncertnim dvoranama, uz renomirane hrvatske i inozemne vokalne i instrumentalne soliste.

Daniele Ferro zaljubljenik je u glazbu, sudionik raznih muzičkih aktivnosti, od limene glazbe do zborova i vokalnih skupina. U zadnje četiri godine intenzivno se bavi solo pjevanjem i skladanjem autorskih pjesama. Kao kantautor sudjeluje na Festivalu Istroveneta „Dimela cantando“, gdje je više puta nagrađen za svoje pjesme.

U ovogodišnjoj ljetnoj manifestaciji udruga Puhački orkestar grada Pule sudjeluje sa sedam koncertnih programa, na kojima se večernjim koncertima na Forumu predstavljaju ansambli njezinih članova - Puhački orkestar, Big Band Pula, E4 i Ženska klapa Teranke.

Slijedeći nastupi četvrtkom su:

  • 3. kolovoza, E4 i Teranke
  • 10. kolovoza, Puhački orkestar grada Pule
  • 17. kolovoza, Big Band Pula
  • 24. kolovoza, E4.

Pokrovitelji manifestacije su Grad Pula i Turistička zajednica grada Pule, a organizatori koncerta Puhački orkestar grada Pule i SAKUD Pula.