Novosti

28/07/2023

U subotu na pulskim Giardinima predstavljanje platforme e-selo.hr

U subotu, 29. srpnja 2023. godine održat će se predstavljanje platforme e-selo.hr u Caffe baru „Dvojka“ na pulskim Giardinima s početkom u 11:00 sati, u organizaciji tima e-selo.hr. Predstavljanju će se ispred Grada Pule odazvati p.o. pročelnica Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i provedbu ITU mehanizma Vesna Sajić.

Na platformi e-selo.hr svoje će proizvode prodavati velik broj istarskih OPG-ova koji su prepoznali ovaj projekt kao nešto što će im modernizirati poslovanje te kao svojevrsni korak naprijed. Osim prodaje, uz pomoć platforme OPG-ovima će se omogućiti i dostava proizvoda te promocija na raznim sajmovima, društvenim mrežama i drugim kanalima.

Platforma e-selo nastaje u vremenima kada ljudi koji se marljivo bave poljoprivredom i drugim sličnim zanimanjima sve teže konkuriraju masovnim proizvođačima i uvoznim proizvodima koji su preplavili naše supermarkete. Osim toga, marža koja im se nudi u trgovinama ponekad premašuje i vrijednost proizvoda. Svjesni tog problema, iz tima e-selo.hr odlučili su pokrenuti platformu koja će ujediniti OPG-ove te im ponuditi dodatni kanal prodaje i omogućiti plasiranje svojih proizvoda diljem Istre.

Dostava proizvoda odvijati će se dva puta tjedno i to utorkom i petkom. Proizvode se prikuplja od proizvođača na dan dostave tako da će svi proizvodi biti svježe ubrani, odnosno pripremljeni. Dostava će se vršiti unutar 25 km od Pule, a taj dio obavljati će tim iz e-sela. Tim će za sve OPG-ove voditi i računovodstvo koje se odnosi na proizvode koji se prodaju putem platforme, a osim toga obavljati će i uslugu promocije za sve klijente na raznim sajmovima i promocijama.

Više o platformi e-selo.hr možete saznati na poveznici: https://e-selo.hr/.