Novosti

04/08/2023

Najava Fight Nation Championship događaja u pulskoj Areni

U subotu, 2. rujna vrhunski događaj u pulskoj Areni

Nakon vrhunske FNC 11 priredbe u najvećoj hrvatskoj dvorani Areni Zagreb, stiglo je vrijeme za dolazak u Arenu u punom smislu. Kavez Fight Nation Championshipa i ove godine stiže pod otvoreno nebo pulske Arene s FNC 12 priredbom koja je na rasporedu u subotu, 2. rujna 2023. godine. Čudesne fotografije prošlogodišnjeg MMA spektakla iz gladijatorske arene odjeknule su svijetom, a vrijeme je da se godinu dana kasnije sve podigne na višu razinu.

Moderni gladijatori ponovno stižu na povijesno mjesto, ali s istim ciljem kao i njihovi „prethodnici“ koji su tamo bili prije više od dvije tisuće godina - zabaviti publiku.

Ususret novom vrhunskom događaju, Fight Nation Championship organizira konferenciju za medije koja će se održati u ponedjeljak, 7. kolovoza 2023. godine, s početkom u 14.00 sati u Domu hrvatskih branitelja u Puli, Leharova ulica 1.

Na njoj će prisustvovati čelni čovjek organizacije Dražen Forgač, gradonačelnik Pule Filip Zoričić, teškaški prvak FNC-a i borac koji će braniti pojas u glavnoj borbi večeri Ivan Vitasović te njegov timski kolega iz domaćeg Trojana i bivši prvak perolake kategorije FNC-a Daniel Bažant uz voditelja Marka Petraka.