Novosti

09/08/2023

U petak započinje humanitarni festival „Slavimo život"

Ove godine donacijski cilj je prikupljanje sredstava za pulsku pedijatriju

Dobrotvorna udruga ACT Hrvatska i ove godine u Puli organizira jedinstveni festival pod nazivom „Slavimo život".

„Slavimo život" je ljetni festival koji promovira humanost, holistički samorazvoj te brigu o svim živim bićima. Održava se već treći put zaredom na lokaciji pulskog beach bara "Zeppelin" od 11. do 13. kolovoza 2023. godine.

Cilj festivala je educirati posjetitelje o važnosti zdravog i suosjećajnog načina života te im pružiti praktične alate i informacije za postizanje ravnoteže tijela, uma i duha. Festival nudi razne radionice, predavanja, glazbena događanja i usluge stručnjaka iz područja holističkog zdravlja, osobnog rasta i duhovne transformacije. Sve to, naravno uz pregršt dobre zabave uz glazbu, ples i kreativne radionice za odrasle i djecu.

Ove godine, donacijski cilj je prikupljanje sredstava za pulsku Pedijatriju. Svi prihodi od festivala bit će donirani ovoj važnoj ustanovi s ciljem osiguranja bolje opreme i uvjeta za liječenje djece.

Festival organizira humanitarna i u cijelosti volonterska udruga ACT Hrvatska koja djeluje od 2018. godine i otada u čitavoj zemlji provodi akcije u vidu donacija hrane i higijenskih potrepština najpotrebitijima, potpomaže skloništa za životinje, organizira edukativne radionice, te sadi voćke na javnim površinama te u školama i vrtićima.

Ulaz na sva predavanja, radionice i događaje je besplatan, no dobrodošli su dobrovoljni prilozi u vidu donacije.

Donacijski cilj ovogodišnjeg festivala je prikupljanje sredstava za Odjel za pedijatriju OB Pula, za nabavu potrebne opreme (infuzomat, pulsni oksimetar te otoskop) kako bi se osigurali bolji uvjeti za liječenje djece. Za ovu je inicijativu ACT Hrvatska otvorila i zaseban račun za sve donacijske uplate.

PODATCI ZA UPLATU
Festival „Slavimo život“ 2023
IBAN: HR6023400091511240428
SWIFT kod: PBZGHR2X
Banka: Privredna banka Zagreb, Radnička cesta 50, 10000 Zagreb
Primatelj: ACT Hrvatska, Gočanska 2, 52100 Pula
 

Više informacija o festivalu možete saznati na:

  • https://www.facebook.com/actcroatia
  • https://www.instagram.com/slavimo_zivot/
  • https://www.instagram.com/act_hrvatska/