Novosti

28/08/2023

Održan prijem za najbolje maturante

Gradonačelnik Filip Zoričić u ponedjeljak, 28. kolovoza 2023. godine u pulskoj Komunalnoj palači upriličio je prijem za 11 najboljih maturanata u školskoj godini 2022./2023. i njihove ravnatelje. Prijemu je prisustvovala i pročelnica nadležnog Upravnog odjela za društvene djelatnosti, mlade i sport Grada Pule Ivana Sokolov.

„Čestitam svima na uspjesima. Čekaju vas lijepe stvari u životu i uzbuđenja. Čestitam vašim razrednicama i razrednicima, profesoricama i profesorima, ravnateljicama i ravnateljima, koji su vjerujem svi ponosni na vas i sve što radite. Nemojte nikada zaboraviti svoju školu. To su najljepši dani u životu. Želim vam da puno radite, da budete pošteni i dobri ljudi, samokritični i da radite na sebi svaki dan. Ustrajte na tom putu i vjerujte u to da nam mladima svijet ostaje. Gradu Puli trebaju mladi ljudi. Vi koji nastavljate svoje školovanje vratite se nakon školovanja u Pulu da stvaramo puno bolje društvo nego što je ono danas“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić te savjetovao maturantima da budu svoji i ambiciozni.

Najbolji ovogodišnji maturanti su: Amel Crljenković iz Industrijsko-obrtničke škole Pula, Mia Dobranović iz Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna Pula, Marko Jakačić iz Škole za odgoj i obrazovanje Pula, Andrej Mikelić iz Tehničke škole Pula, Paola Piemonte iz Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova Pula, Toni Grbin iz Ekonomske škole Pula, Andrea Koraca iz Strukovne škole Pula, Haris Omerdić iz Medicinske škole Pula, Ana Kuhar iz Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu, Mario Živolić iz Gimnazije Pula i Krista Noelle Rajko iz Talijanske srednje škole Dante Alighieri.

Maturanti su dobili poklon bon za polaganje vozačkog ispita, dok su oni s već položenim vozačkim ispitom dobili bon za kupovinu informatičke opreme.