Novosti

04/09/2023

Završen 26. po redu Croatia Bike Week

Ovogodišnji, 26. po redu Croatia Bike Week u organizaciji moto kluba Twin Horn MC u Pulu je privukao čak 15 tisuća posjetitelja iz više od 30 zemalja. Nakon tri godine pauze, Croatia Bike Week napokon se vratio u Pulu i to programski bogatiji nego ikada. Kamp na Vallelungi bio je popunjen do posljednjeg mjesta, a posjetitelji su imali prilike uživati u bogatoj gastro ponudi, odličnim koncertima, izložbi oldtajmera, prezentaciji vrhunskih i kvalitetnih istarskih proizvoda i još brojnim sadržajima.

"Odaziv bikera je kao i uvijek iznad očekivanja, stigli su nam među ostalim motoristi iz Irske odnosno skupina motorista sa chopperima, koji zbog specifičnosti tih motora, koji često nemaju amortizere, putuju i po deset dana. Već su početkom tjedna u Pulu stigli bajkeri iz Njemačke, Makedonije, Švicarske i Švedske", naglasio predsjednik pulskog moto-kluba Twin Horn MC Edi Ljubić.

U subotu u 16 sati započeo je spektakularan defile koji se prelio na pulske ulice i okupio mnoštvo zaljubljenika u motore koji su došli uživati u nezaboravnim prizorima. Defile je krenuo s Vallelunge, odakle su se bajkeri spustili na rivu, zaputili se prema Bulevaru, Verudi, a potom prema centru grada. Preko Giardina stigli su do konačnog odredišta, Arene, gdje su se svi zajedno okupili za tradicionalno fotografiranje.

Iste večeri, publika je imala prilike uživati u spektakularnom nastupu Opće opasnosti.

Nakon iznimno uspješnog ovogodišnjeg izdanja manifestacije, zaljubljenici u motore već s nestrpljenjem očekuju povratak u Pulu iduće godine na 27. po redu Croatia Bike Week.