Novosti

05/09/2023

U Osnovnoj školi Monte Zaro upriličen svečani prijem prvašića

Prvi je dan nove školske godine u veselom raspoloženju započeo u najvećem istarskom gradu Puli, gdje je u škole krenulo 4384 djece među kojima je 481 prvašića.

U povodu početka nove nastavne godine u ponedjeljak, 4. rujna 2023. godine u poslijepodnevnim satima svečanosti primanja učenika prvih razreda u Osnovnoj školi Monte Zaro odazvala se p.o. pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, mlade i sport Grada Pule Ivana Sokolov.

Pročelnica Sokolov pozdravila je u ime gradonačelnika Filipa Zoričića i svoje osobno učenike prvih razreda, njihove roditelje i skrbnike, ravnateljicu, nastavnike i osoblje te zaželjela svima sretan početak nove školske godine. Puno sreće poželjela je prvašičima kojima je započelo uzbudljivo i važno razdoblje u njihovom životu uz želju da puno nauče, budu dobri, marljivi i slušaju učitelje, a prije svega neka ostanu veseli i nasmijani.

Ravnateljica škole Monte Zaro Branka Sironić Buić, također se obratila prisutnima te je svima poželjela puno uspjeha u novoj školskoj godini, a novim učenicima uspjeh i radost tokom školovanja.

Učiteljice Kristina Rabasović i Vedrana Majstorović prozvale su svoje prvašiće koji su bili izuzetno uzbuđeni ispred ulaza u školu. U učionici Glazbene kulture kratkim pozdravnim programom učenike i njihove roditelje veselo su dočekali učenici trećih razreda, a prvašiće su na klupama dočekali i prigodni darovi.