Novosti

08/09/2023

Jedanaesto izdanje manifestacije Pula pleše održat će se 9. rujna

U subotu, 9. rujna održati će se jedanaesto izdanje manifestacije Pula pleše na pulskoj Portarati. Manifestacija Pula pleše ima za cilj predstaviti plesne udruge s područja grada Pule te kroz njihove nastupe obogatiti program u gradu dok je još pun domaćih i inozemnih posjetitelja.

Pula pleše je od samih početaka odlično prihvaćena kako od strane lokalnog stanovništva tako i turista, kojih u ovo vrijeme ima doista mnogo. Stoga je i sama posjećenost eventa svake godine iznimno velika.

Ove godine u programu sudjeluje oko 200-tinjak plesača iz devet pulskih plesnih udruga, a oni su Plesni studio Saltatrix, Plesni studio Infinity, KUD Tasa – Plesni studio Art Dance, Sense&Dance, Plesna skupina „Happyfeet“ O.Š. Veli Vrh, Plesni studio Pirueta Medulin – Pula, Breakdance studio AB Original, Plesni studio Coolstep i Studio UPBEAT.

Udruge će svoja umijeća prezentirati u 15 plesnih točaka, a početak programa predviđen je u subotu od 19:00 sati.

Pula pleše je manifestacija koja se organizira već jedanaestu godinu za redom, a organizatori su Turistička zajednica grada Pule, Grad Pula i Alphera. Kroz nastupe velikog broja plesnih udruga i klubova na taj se način predstavlja i jedan dio bogatstva sadržaja izvanškolskih programa za sve dobne skupine.