Novosti

11/09/2023

Grad Pula-Pola objavio Javni poziv za financiranje programa i projekata javnih potreba u djelatnostima socijalne skrbi, zdravstva i javnog zdravstva u 2024. godini

U ponedjeljak, 11. rujna 2023. godine Grad Pula-Pola objavio je Javni poziv za financiranje programa i projekata javnih potreba u djelatnostima socijalne skrbi, zdravstva i javnog zdravstva u 2024. godini.

Grad Pula-Pola poziva ustanove te ostale pravne i fizičke osobe u djelatnostima socijalne skrbi, zdravstva i javnog zdravstva s djelovanjem na području Grada koje programom obuhvaćaju osobe s prebivalištem u gradu Pula-Pola da se prijave za financijsku podršku programa/projekata.

Pravo prijavljivanja programa na ovaj Poziv nemajuudruge i ostale organizacije civilnog društva koje su upisane u registar neprofitnih organizacija za koje će Poziv biti objavljen nakon donošenja Proračuna Grada Pula-Pola za 2024. godinu sukladno Uredbi Vlade Republike Hrvatske o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge.

Rok za podnošenje prijava počinje od 12. rujna 2023. godine, a prijave se mogu podnijeti do 29. rujna 2023. godine.

Javni poziv za financiranje programa i projekata javnih potreba u djelatnostima socijalne skrbi, zdravstva i javnog zdravstva u 2024. godini s pripadajućim obrascima nalazi se na poveznici ovdje, te u rubrici Upravni odjel za društvene djelatnosti i mlade/Obavijesti, odnosno ovdje.