Novosti

17/09/2023

Tradicionalna Pulska noć uz bogat program privukla veliki broj posjetitelja

Nakon završetka bogatog Pulskog kulturnog ljeta, u sklopu kojeg su se održali brojni kvalitetni programi na različitim pulskim lokacijama, sinoć, 16. rujna 2023. godine se na tri lokacije u samom srcu grada održala tradicionalna manifestacija Pulska noć, na kojoj je nastupilo čak sedam izvođača.

Zabava se organizirala na Tržnici, Portarati i Forumu, gdje je nastupalo sedam izvođača, a posjetitelji su uživali u gastro ponudi vrsnog kulinarskog znalaca Budimira Žižovića koji je, već tradicionalno, u velikoj pulskoj padeli pripremao pedoče na buzaru, po prigodnoj cijeni.

Zabavni i bogat program trajao je do jedan sat poslije ponoći, a velik broj posjetitelja zabavljali su lokalni izvođači, poznati domaćoj publici. Zbor Zaro, Top of the Pops i Le Monde band nastupili su na Forumu. Publiku na Portarati zabavljao je Šajeta i grupa Funbox, a na Tržnici glazbeni sastavi Side effects i Pula Jazz Quartet.

Prigodne zabave nije nedostajalo ni za najmlađe. Zemlja zabave razveselila je naše najmlađe posebnim programom uz stijenu za penjanje na Portarati i razne napuhance na Giardinima.

Za sve naše građanke i građane Pulapromet je omogućio besplatan javni prijevoz na svim gradskim linijama na dan održavanja Pulske noći.