Novosti

22/09/2023

Radionica "Participativno osmišljavanje sadržaja/kampanje za društvene mreže"

Pozivaju se mladi grada Pule u dobi od 13 do 30 godina

U sklopu projekta „Mladi u (lokalnom) programu Grada Pule-Pola“ kojeg provodi Grad Pula u partnerstvu s Volonterskim centrom Istra, Udrugom ZUM, Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva i Školom za odgoj i obrazovanje Pula, uz financijsku podršku Europske unije, u okviru programa Erasmus+, pozivaju se mlade grada Pule, u dobi od 13 do 30 godina, da se uključe na šestu aktivnost projekta: “Participativno osmišljavanje sadržaja/kampanje za društvene mreže’’.

Osim uključivanja u samu aktivnost, ovo je prilika mladima i za uključivanje u proces izrade Lokalnog programa za mlade Grada Pule – Pola 2024.-2027.g.

Radionica će se održati u utorak,26. rujna 2023. u vremenu od 10:00 do 15:00 sati u prostoru Udruge ZUM, Flavijevska 8, Pula. Sudjelovanje na aktivnosti tematskih dijaloga za sudionike je besplatno. Organizator radionice je Udruga ZUM, a radionicu će voditi Katharina Mikulić.

Sudionicima je osigurano osvježenje, obrok te svi potrebni materijali za rad. Predviđeno trajanje aktivnosti je do 15:00 sati, no ukoliko zbog obveza niste u mogućnosti ostati do kraja, cijenit će se vaš angažman i u kraćem vremenskom opsegu.

Prijava se vrši zaključno s 25. rujna 2023. i dostupna je na poveznici:

https://forms.gle/8QUJDph66Q23d8aJ6.

Sudjelovanje mladih osoba u dobi od 13 do 18 godina moguće je uz prethodnu suglasnost roditelja/zakonskog zastupnika za sudjelovanje u aktivnostima projekta „Mladi u (lokalnom) programu Grada Pule-Pola”.

Projekt će se nastavljati održavati i nakon objedinjavanja rezultata svih dijaloga i fokus grupa, ali i nakon izrade samog Lokalnog programa.

Projekt se provodi u razdoblju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2023., uz financijsku podršku Europske unije, u iznosu od 31.300 EUR. Navedeni projekt provodi se u okviru ključne aktivnosti 154 - Aktivnosti sudjelovanja mladih, u okviru programa Erasmus+.

Sve dokumente možete pronaći ovdje.