Novosti

29/09/2023

Grad Pula i ICT Istra nastavljaju s kvalitetnom suradnjom s ciljem razvoja tehnološkog sektora

ICT Istra je u četvrtak, 29. rujna 2023. godine, uz podršku HGK Županijske Komore Pula održao radionicu strateškog planiranja za 2024. godinu u prostorima jedne od uglednijih Pulskih ICT tvrtki Cenosco. Glavna tema ovog susreta bila je rasprava o zaključcima strateške radionice koju je ICT Istra izradila prije četiri godine.

Radionica je započela prezentacijom retrospektive postignutog tijekom proteklog razdoblja. Nakon četiri godine od kada su definirani prioriteti rada udruge, a ova prilika poslužila je kao savršen trenutak za duboku analizu ostvarenog napretka. Sudionici su pažljivo razmatrali postavljene ciljeve, razmatrajući potrebu za promjenama, dopunama ili redefiniranjem strategije i njezine implementacije.

Grad Pula aktivno je sudjelovao na ovoj radionici kojoj su se odazvali djelatnici Odsjeka za strateško planiranje i urbanizam.

Ova radionica je još jedna prilika za dijalog između lokalne vlasti i predstavnika ICT zajednice prilikom koje izlazi do izražaja obostrana predanost postizanju strateških ciljeva i razvoju tehnološkog sektora u Istri. Ovom suradnjom omogućava se usklađivanje zajedničkih strateških ciljeva, čime se stvara povoljan okvir za razvoj ICT industrije i raznovrsnosti gospodarstva u Puli, Istri i puno šire.