Novosti

02/10/2023

Krenuli radovi na Tršćanskoj ulici

Nakon što su u lipnju ove godine uspješno okončani radovi rekonstrukcije dijela državne ceste D400 – Ulica Starih statuta, kako je i najavljeno, danas su započeli radovi rekonstrukcije preostalog dijela navedene državne ceste D400 u dijelu Tršćanske ulice.

Podsjetimo, Tršćanska ulica od danas je zatvorena za sav promet, osim za potrebe stanara i poslovnih subjekata u zoni zahvata na način utvrđen privremenom regulacijom prometa i u skladu s uređenjem gradilišta.

S obzirom na sve navedene radove te činjenicu da se radovi izvode u jesenskom i zimskom periodu kao i to da će se za vrijeme izvođenja radova, osim za vrijeme kratkotrajnih prespajanja, omogućiti stanarima kontinuirano korištenje priključaka na infrastrukturu za potrebe opskrbe vodom, električnom energijom, plinom, telekomunikacijskih usluga i odvodnje otpadnih voda, očekivani dovršetak radova je u ožujku 2024. godine.

Mole se sudionici u prometu da za vrijeme radova poštuju privremenu regulaciju prometa, odnosno da koriste obilazne pravce, državne ceste D75 i D66, Cestu Prekomorskih brigada, Ulicu 43. istarske divizije i Ulicu 119. brigade.