Novosti

27/12/2023

Raspisan Javni poziv za financiranje programa i projekata s područja socijalne skrbi, zdravstva i veterinarstva od interesa za opće dobro koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pula - Pola u 2024. godini

Danas, 27. prosinca 2023. godine na temelju Odluke o raspisivanju Javnog poziva i načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Pula - Pola za 2024. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata s područja socijalne skrbi, zdravstva i veterinarstva od interesa za opće dobro koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pula - Pola u 2024. godini Grad Pula - Pola, Upravni odjel za društvene djelatnosti, mlade i sport raspisao je Javni poziv za financiranje programa i projekata s područja socijalne skrbi, zdravstva i veterinarstva od interesa za opće dobro koje provode  udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pula  -  Pola u 2024. godini.

Grad Pula - Pola poziva udruge i ostale neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u Javnom pozivu da se prijave za financijsku podršku programima i projektima koji doprinose razvoju prioritetnog područja P3 Uključiv i digitalan grad iz strateškog dokumenta planiranja i razvoja Grada Pule „Provedbeni program Grada Pule za razdoblje 2021.-2025. godine“.

Rok za podnošenje prijava je 27. siječnja 2024. godine.

Obrasci koji su sastavni dio dokumentacije popunjavaju se elektronski, a Prijave se dostavljaju u fizičkom obliku ili poštom u Pisarnicu Grada Pula - Pola, Stara tržnica 1, 52100 Pula.

Na omotnici navesti: Javni poziv -  udruge s područja socijalne skrbi, zdravstva i veterinarstva.

Tekst Javnog poziva s pripadajućom dokumentacijom možete pronaći ovdje.