Novosti

21/12/2023

Upriličen predblagdanski prijem za gradske vijećnice i vijećnike

U povodu predstojećih božićno-novogodišnjih blagdana predsjednica Gradskog vijeća Pule Marija Marković-Nikolovski i gradonačelnik Filip Zoričić u četvrtak, 21. prosinca 2023. godine u Komunalnoj palači upriličili su prigodan prijem za gradske vijećnice i vijećnike.

„Izuzetno mi je drago što ste se odazvali zajedničkom predblagdanskom prijemu da vam, kroz neformalno druženje, poželimo lijepe želje uz što manje briga. Voljela bih da zaboravimo ono što je eventualno bilo ružno, da se ne opterećujemo  i da se polako svi mijenjamo jer vrijeme koje dolazi donosi velike promjene. Pokušala sam vam biti dobar suradnik sa što manje napetosti i nervoze, ali danas nije trenutak za politiku. Želim vam sve najbolje, prvenstveno zdravlje koje je, uz mir u obitelji, jedina važna stvar u životu“, poručila je predsjednica Gradskog vijeća Pule Marija Marković-Nikolovski.

U prigodnom obraćanju vijećnicama i vijećnicima gradonačelnik Filip Zoričić zahvalio je na dolasku predstavnicima svih političkih stranaka u Gradskom vijeću kao i nezavisnim kandidatima.

„Naše sličnosti i različitosti u ovome trenutku stavljamo sa strane, ovo je prigoda da vama i vašim obiteljima poželim sretan Božić i puno bolju novu godinu. Želim vam mir u srcu i neka nadolazeća godina za vas bude puna osmijeha i dobrih susreta“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić.