Novosti

08/12/2023

Zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić diplomantima: Danas ste simbolično zakoračili novim izazovima, na tom putu budite ponosni, vrijedni, inovativni, slijedite načela struke i njeguje temeljne moralne vrijednosti

Promocija diplomanata Istarskog veleučilišta

Zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić prisustvovala je danas, 8. prosinca 2023. godine na svečanoj promociji III. generacije diplomanata Istarskog veleučilišta - Universita` Istriana di scienze applicate koja je održana u pulskoj Zajednici Talijana – Circolu.

„Diploma nije samo papir, već je puno više od toga. Profesori i asistenti dali su vam najveće bogatstvo, a to je znanje. Tijekom studija stekli ste teorijska i praktična znanja i vještine koje će vam olakšati put daljnjeg izrastanja. Danas ste simbolično zakoračili novim izazovima, na tom putu budite ponosni, vrijedni, inovativni, slijedite načela struke i njeguje temeljne moralne vrijednosti. Na najsvečaniji način završavate jednu važnu etapu u svom obrazovanju i čestitam vam na tome”, rekla je zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić.

Dekan Veleučilišta Daglas Koraca u prigodom obraćanju diplomantima je poručio neka u daljnjem životu sami definiraju svoj uspjeh.

„Budite ponosni na sebe, svoje diplome te na znanje i navike koje ste stekli. Želim vam uspjeh prema vlastitoj definiciji i da potpuno uživate u daljnjem životu. Neka vam ovaj dan i sve što ste naučili na Istarskom veleučilištu budu tek početak nečeg nevjerojatnog“, dodao je dekan Koraca.

Okupljenim diplomantima i svim uzvanicima u ime Istarske županije obratila se zamjenica župana Jessica Acquavita.

Tom je prigodom diplome primilo 25 diplomanata, koji su završetkom stručnog prijediplomskog studija Mehatronika i Politehnika te stručnog diplomskog studija Kreativni menadžment u procesima na Istarskom veleučilištu - Universita` Istriana di scienze applicate, stekli zvanje prvostupnika inženjera mehatronike, stručnog prvostupnika inženjera politehnike i magistra ekonomije.