Novosti

29/11/2023

Od 3. prosinca radnim danima nakon 17,00 sati besplatan parking na svim javnim parkiralištima u Puli

Subotom, nedjeljom i blagdanom cijeli dan besplatno parkiranje

Od 3. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024. godine, tijekom održavanja manifestacije „Advent u Puli – L'avvento a Pola”, radnim danom od 17,00 sati te subotom, nedjeljom i blagdanom cijeli dan, sve parkirališne lokacije i u svim parkirališnim zonama pod naplatom na području Grada Pule bit će oslobođene plaćanja naknade za parkiranje.

„Manifestacija „Advent u Puli – L'avvento a Pola” jedna od najvažnijih manifestacija Grada kojoj se rado odaziva veliki broj naših sugrađanki i sugrađana kao i posjetitelja te smo se odlučili za besplatno parkiranje radnim danom nakon 17,00 sati te vikendom i blagdanima cijeli dan. Želimo potaknuti sve zainteresirane da bez troškova parkiranja posjećuju centar grada u vrijeme Adventa kada će, na različitim lokacijama u našem gradu moći uživati u bogatoj, atraktivnoj ponudi raznovrsnih kulturnih i zabavnih programa za sve uzraste“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić.

Besplatno parkiranje radnim danom od 17,00 sati te vikendom i blagdanima cijeli dan bit će omogućeno i na parkiralištima „Karolina“, „Pedagoški“, „Croatia“, „Tržnica“ i „Mehanika, osim parkirališta unutar područja plave zone, tzv. „Holders only“.