Novosti

28/11/2023

Premijere novih romana Ivice Ivaniševića i Rene Karabaš

Utorak, 28. studenog, peti dan 29. Sa(n)jam knjige u Istri započeo je u 10.00 sati u Crvenom salonu DHB-a programom Hop-lektira. Gošća je Irena Jukić Pranjić, a moderatori Vjeran i Vibor Juhas.

U 11.00 sati u Kavani Mozart zakazan je Doručak s autorom, a gost je slavni talijanski pisac dobitnik Strege Mario Desiati. Doručak vodi Aljoša Pužar. U isto vrijeme u Crvenom salonu počinje Pop-lektira, gost je Boris Dežulović, a voditelj Emir Imamović Pirke.

U 12.15 sati DHB u Kavani Mozart HISTROKOZMOS – Saga o vinu u programu Pristrani predstavlja NOTA OCAT. Sudjeluju: Tamara Obrovac, Sean Poropat, Denis Mohenski, Ivan Catalano. Voditeljica je Roberta Razzi, a gost vinar Milan Budinski.

U 18.00 sati u Crvenom salonu u Sutonu uz knjigu na programu je premijerno predstavljanje novog romana Ivice Ivaniševića: OTMICA RAZREDA ZA KNJIŽEVNOST (V.B.Z.). Sudjeluju: Ivica Ivanišević, Boris Dežulović i Emir Imamović Pirke.

U 19.00 sati u Crvenom salonu u Slavenskom đardinu na programu je predstavljanje knjige bugarske umjetnice Rene Karabaš: ONA KOJA OSTAJE (Buybook). Sudjeluju: Rene Karabaš i Ivana Peruško.

U 20.00 sati u Istarskom narodnom kazalištu na Maloj sceni u programu Ljubljana bere / Život u oblacima na programu je performans ŠESTO ČULO Anje Zag Golob nastao prema poetskoj zbirci ove slovenske pjesnikinje DA NE (Sandorf). Sudjeluju: Anja Zag Golob, Danijel Žeželj i Drago Ivanuša. Uvodničar je Aljoša Pužar.