Novosti

27/11/2023

Tomislav Strmečki na prijemu kod gradonačelnika Pule Filipa Zoričića

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić danas je u pulskoj Komunalnoj palači upriličio prijem za Tomislava Strmečkog, člana Bodybuilding kluba Mornar, povodom osvajanja prvog mjesta na Svjetskom prvenstvu u bodybuildingu održanom u Santa Susanni, u Španjolskoj, u natjecateljskoj kategoriji Men's Classic Physique te Overall, čime odnio je ukupno pobjedu među svim natjecateljima. U pratnji Tomislava Strmečkog došla je njegova trenerica pozinga i vlasnica Bodybuilding kluba Mornar Katarina Fištrović Stanković.

„Čestitam Vam na postignutom uspjehu i predanom radu prepunom odricanja. Hvala Vam što na najljepši mogući način pronosite ime našega grada i izvan Hrvatske. Vjerujem da će Vam dosadašnji rezultati biti dodatni poticaj za daljnja natjecanja“, poručio je gradonačelnik Filip Zoričić.

Tomislav Strmečki zahvalio je na prijemu i rekao da se za posljednja natjecanja pripremao s novim trenerom. Zadovoljan je postignutim rezultatima te se sada sprema za Arnold u Pro classi. Probat će se kvalificirati za Mr. Olimpiju u Americi u organizaciji IFBB-a (International Fitness and Bodybuilding Federation), a pobjeda na tom natjecanju smatra se najvećim priznanjem u svijetu profesionalnog bodybuildinga.

Katarina Fištrović Stanković rekla je da je Tomislavom rezultat bio najveći uspjeh Hrvatske ikada. Bodybulding klub Mornar najbolji je u Hrvatskoj već godinama te niže sjajne rezultate.