Novosti

15/11/2023

Vesna Nežić Ružić na prijemu kod gradonačelnika Pule Filipa Zoričića

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić danas je u Komunalnoj palači upriličio prijem za Vesnu Nežić Ružić povodom izdavanja njezine kuharice pod nazivom "Žlica puna ljubavi - moji omiljeni recepti".

Gradonačelnik Zoričić zahvalio je gospođi Vesni Nežić Ružić na dolasku i čestitao joj na izdavanju kuharice.

„ Jako mi je drago što ste danas ovdje i što Vam mogu osobno čestitati na izdavanju kuharice. Iza Vas je iznimno bogata karijera prožeta entuzijazmom, predanošću i ljubavlju prema našem zavičaju. Izdavanje ove kuharice samo je potvrdilo Vašu svestranost i želim Vam još puno uspjeha, kako glazbenih tako i kulinarskih“, izjavio je gradonačelnik Filip Zoričić.

Vesna Nežić Ružić zahvalila je na pozivu pritom otkrivši kako je tajni sastojak svih njezinih kulinarskih recepata i glazbenih uspjeha upravo ljubav prema onome čime se bavi.

„Kuhanje je za mene poput glazbe, prepuštanje jednom kreativnom procesu, a najvažniji začin koji možemo dodati svim našim jelima jest upravo ljubav, stoga sam tako i nazvala kuharicu“, nadodala je Vesna Nežić Ružić.

Vesna Nežić Ružić diplomirana je pravnica iz Pule koja je svoj život posvetila glazbi, a svojom karijerom već dugi niz godina predstavlja i afirmira ljepotu raznolikosti etno-zvukova Istre i Kvarnera u Hrvatskoj i u inozemstvu. Dobitnica je nagrade "Status" Hrvatske glazbene unije povodom 40. obljetnice uspješne karijere i rekorderka po broju nastupa na Melodijama Istre i Kvarnera. Članica je Hrvatske glazbene unije - Podružnice Pula, Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika, pridruženi član Hrvatskog društva skladatelja, aktivna je članica BPW-Prvog hrvatskog kluba poslovnih žena Pula te suradnica Udruge žena grada Pule.