Novosti

11/11/2023

Svečano otvorenje Istarskog Festivala Vjenčanja TIJARAsposaNEWS u Puli

Uz veliki broj posjetitelja u Hotelu Park Plaza Histria u Puli, u subotu, 11. studenog, otvoreno je 22. izdanje TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja.

Svečani čin otvorenja uveličale su zamjenica gradonačelnika Grada Pule Ivona Močenić, zamjenica župana Istarske županije Jessica Acquavita i organizatorica iz tvrtke Tijara model & event management Marijana Dabo Percan.

Zamjenica gradonačelnika Močenić istaknula je na svečanom otvorenju da Grad Pula već duži niz godina sudjeluje i daje podršku organizaciji TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja naglasivši kako stavlja Pulu i Istarsku županiju na važnu mapu europski i svjetski poznatih poželjnih wedding destinacija. U svemu tome važna je suradnja brojnih partnera iz ove industrije koji nude proizvode i usluge za organizaciju vjenčanja.

Program otvorenja započeo je u 12 sati modnom revijom powered by Pula City Mall. Na reviji su se predstavile Vjenčanice Biba, Angels Wedding vjenčanice, Vjenčanice Neva, Vjenčanice Nikolina, Showroom Antonela, Boutique Oh la la, Varteks, Vision Center Pula, Pula City Mall prigodni program te dječja moda Blu kids.

Za tu priliku mladenke su vjenčanim frizurama Salona Andrea te make up-om Bella Derma pokazale moderan i tradicionalan odabir za svaku posjetiteljicu koja je došla na sajam u želji za organizacijom svog vjenčanja. U prve plesne korake buduće mladence uveo je Plesni centar Studio.

Nakon otvaranja, u glazbenom ritmu uživalo se uz DJ Fabrisa i Tonija Mohorovića nakon čega su uslijedile nezaobilazne degustacije slastica by Concettino.