Novosti

31/10/2023

Otvoren javni poziv za iskazivanje interesa za postavljanje zabavnog parka – luna parka u sklopu “Adventa u Puli – L’Avvento a Pola”

Javna ustanova Pula Film Festival, poziva zainteresirane pravne osobe da sukladno raspisanom pozivu za iskazivanje interesa za postavljanje zabavnog parka – luna parka tijekom manifestacije Advent u Puli – L'Avvento a Pola, dostave ponudu za postavljanje sadržaja i organizacije zabavnog parka/luna parka.

Rok za dostavu ponuda je petak, 10. studenog 2023. godine do 14:00 sati bez obzira na način dostave, a cjelokupna dokumentacija dostupna je na stranici www.pff.hr u rubrici natječaji i www.adventupuli.hr u rubrici press.

Ujedno obavještavamo zainteresiranu javnost da će se u četvrtak, 2. studenog na navedenim mrežnim stranicama objaviti Javni poziv za prijavu i sudjelovanje na usmenom nadmetanju za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti, s rokom dostave ponuda zaključno s 10. studenim 2024. godine do 14:00 sati, bez obzira na način dostave dokumentacije.