Novosti

24/10/2023

Najavljen Istarski Festival Vjenčanja TIJARA sposa NEWS 2023

Danas, 24. listopada u Maloj dvorani Hrvatske gospodarske komore održana je konferencija za medije na kojoj je najavljen Istarski Festival Vjenčanja TIJARA sposa NEWS 2023 koji će se održati 11. i 12. studenog u Hotelu Park Plaza Histria u Puli.

U ime Grada Pule na konferenciji je sudjelovala Iva Matanović, pročelnica Službe Gradonačelnika i Gradskog vijeća Pule, koja je naglasila kako je iznimno važno pružati podršku ovakvim manifestacijama koje doprinose afirmiranju Pule kao prepoznatljive svadbene destinacije.

Marijana Dabo Percan ispred Tijara model & event management agencije naglasila je da je svadbeni turizam u stalnom rastu te da postoji kontinuirani rast potražnje za turističkim destinacijama koje će pružiti nezaboravno iskustvo mladencima.

Nada Prodan Mraković iz Istarske županije rekla je da sam Festival defnitivno jača brend Istre kao wedding destinacije, a ujedno je to prilika da se doista popune turistički kapaciteti i poveća potražnja za velikim brojem usluga koje su uključene u ovu industriju.

Sanja Cinkopan Korotaj iz Turističke zajednica grada Pule navela je da su u Klasteru južne Istre prepoznali važnost brendiranja Istre kao svadbene destinacije. Kroz sudjelovanje u promotivnim aktivnostima podržavaju predstavljanja gospodarskih subjekata na sajmovima koji tako predstavljaju Istru kao svadbenu destinaciju.

Ticiana Trošt Kožljan ispred Hrvatske gospodarske komore ŽK Pula navela je da suradnja s Tijarom postoji već dugi niz godina jer ovaj sajam omogućava predstavljanje brojnih subjekata koji nude usluge iz raznih branši. Skoro i nema djelatnosti koja nije sastavni dio ponude ove svadbene industrije.

Na konferenciji su sudjelovali i Eros Sorić iz Obrtničke komore Istarske županije, Silvija Roža iz Royal Weddings Photography te Biljana Pliško iz Salona Vjenčanica Biba.

U sklopu programa održat će se i četiri modne revije powered by Pula City Mall. Na modnim revijama predstavit će se Vjenčanice Biba, Angels Wedding vjenčanice, Vjenčanice Neva, Vjenčanice Nikolina, Showroom Antonela, Boutique Oh la la, Varteks, Vision Center Pula, Pula City Mall prigodni program, Odijelo by Anja Stehlik te dječja moda Blu kids.

Podsjetimo, TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja održat će se 11. i 12. studenog u Hotelu Park Plaza Histria u Puli a tom će prilikom na velikom Nagradnom natječaju jedan sretnik i sretnica osvojiti besplatno vjenčanje u 2024. godini. Vjenčanice Biba, Royal Weddings Photography, Slastičarnica Concettino, Porsche Inter Auto Istra, Varteks, Zlatarna David, Frizerski salon Andrea i Le Beauty Mansion, svi oni zajedno jednom će autoru ljubavne pjesme uljepšati vjenčanje. Sudjelovati može svatko tko se udaje/ženi u 2024. godini u Istarskoj županiji. Učinit će to na način da dođe na TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja i preda svoju LJUBAVNU PJESMU od 4 do najviše 12 stihova, po izboru, od 11. studenog od 12:00 sati do 12. studenog do 19:00 sati. Autora  najkreativnije LJUBAVNE PJESME bira stručni ocjenjivački sud u sastavu: Emanuela Karšaj, prof. hrvatskog jezika, Augusta Benčić Ivančin, autorica, Vanja Fornazar, knjižničarka. Više informacija o Nagradnom natječaju moguće je pronaći na www.tijara.hr