Novosti

22/01/2024

Objavljeni rezultati javnog poziva za financiranje programskih sadržaja i/ili istraživačkog novinarstva elektroničkih medija u 2024. od interesa za Grad Pula-Pola

Danas su na službenoj internetskoj stranici Grada Pula-Pola objavljeni rezultati javnog poziva za financiranje programskih sadržaja i/ili istraživačkog novinarstva elektroničkih medija u 2024. od interesa za Grad Pulu-Pola.

Povjerenstvo za otvaranje i ocjenu prijava po javnom pozivu za financiranje programskih sadržaja i/ili istraživačkog novinarstva elektroničkih medija u 2024. od interesa za Grad Pulu zaprimilo je prijave 15 nakladnika koji su predložili provođenje ukupno 23 programskih sadržaja od maksimalno 30 programskih sadržaja (76,66 posto prijavljenih programskih sadržaja), odnosno dvije istraživačke teme (8,7 posto) i 21 redovnu temu (91,3 posto).

Po okončanju provedenog postupka, Povjerenstvo je dostavilo gradonačelniku Filipu Zoričiću Izvješće o provedenom postupku otvaranja i ocjene prijava po javnom pozivu za financiranje programskih sadržaja i/ili istraživačkog novinarstva elektroničkih medija od interesa za Grad Pula-Pola u 2024. godini uz Prijedlog o donošenju Odluke o odabiru pružatelja medijskih usluga elektroničkih medija po broju i visini potpore s kojim se gradonačelnik u potpunosti složio i s današnjim danom potpisao Odluku.

Grad Pula je za potrebe financiranja programskih sadržaja i/ili istraživačkog novinarstva elektroničkih medija u 2024. osigurao u proračunu iznos od 80.000,00 eura. Svrha i cilj dodjele financijskih potpora je objava kvalitetnih programskih sadržaja od interesa za građane Pule.

Rezultate javnog poziva možete pronaći ovdje.