Novosti

15/02/2024

Grad Pula – Pola objavio natječaj za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

U četvrtak, 15. veljače 2024. godine Grad Pula – Pola objavio je natječaj za dodjelu dozvola na pomorskom dobru na području Grada.

Natječaj se, prema novom Zakonu o pomorskom dobru i morskim lukama od 29. srpnja 2023. godine, provodi po prvi put. Dozvole se daju za obavljanje gospodarske djelatnosti na pomorskom dobru kao što su iznajmljivanje kajaka, SUP-ova, plažne opreme, ugostiteljskih usluga u „beach barovima“, izleti polupodmornicom, skijanje na vodi.

Radi se o 14 lokacija za koje će se dodjeljivati dozvole: Hidrobaza, autokampovi Puntižela i Stoja, uvale Valovine, Valsaline i Gortanova, Štinjan, stara klaonica, kupalište Valkane, kod Grand Hotela Brioni i Histria, Ambrela, Saccorgiana i Punta Verudela.

Sve dozvole izdaju se na tri godine.

Ponude za dodjelu dozvola na pomorskom dobru podnose se zaključno s danom 18. ožujkom 2024. godine i dostavljaju se preporučeno na adresu Grad Pula - Pola, Forum br. 1, 52 100 Pula ili neposrednom predajom u prijemnoj pisarnici Grada Pule (Trg stara tržnica br. 4)u zatvorenoj omotnici uz naznaku: «ZA NATJEČAJ ZA DODJELU DOZVOLE NA POMORSKOM DOBRU – NE OTVARAJ»

Natječaj možete pronaći na web stranici pula.hr ili ovdje.