Novosti

14/03/2024

Gradonačelnik Filip Zoričić primio Erika Antonića

U četvrtak, 14. ožujka 2024. godine gradonačelnik Filip Zoričić primio je u pulskoj Komunalnoj palači vlasnika Zoo centra Pipi Erika Antonića.

„Čestitam Vam na 30 godina rada i želim vam još puno godina uspješnog rada. Hvala Vam što radite u gradu i što želite ostati i dalje u gradu“, rekao je gradonačelnik Zoričić te izrazio želju da centar grada ponovo zaživi.

Erik Antonić je zahvalio gradonačelniku na prijemu i prisjetio se povijesti poslovanja u njegovoj obitelji.

„To je obiteljski posao još od oca. Brat i ja smo se nakon nekoliko godina odvojili pa on ima Željezariju u Smareglinoj, a ja Zoo centar. Posao bi nakon mene nastavio moj sin Ian“, rekao je Erik Antonić.

Razgovarali su o problemima obrtnika u centru grada i njihovim potrebama, konkurenciji u trgovačkim centrima, te idejama kako ponovo dovesti ljude u grad i u kojem se pravcu grad može razvijati.

Zoo centar Pipi posluje već 30 godina nedaleko ulaza u zgradu Tržnice. Imaju vjerne kupce koji godinama kod njih kupuju. Nekada su u dućanu imali puno više životinja, posebice malih glodavaca i kunića, no danas nude samo ribice i papagaje. Od nedavno imaju i svoj web shop čime su se modernizirali i prilagodili vremenu kao i potrebama kupaca.