Novosti

19/03/2024

Konstituirano prvih osam Vijeća mjesnih odbora Grada Pule

Nakon što su provedeni izbori za Vijeća mjesnih odbora i objavljeni službeni rezultati izbora, u ponedjeljak 18. ožujka u Gradskoj palači održane su konstituirajuće sjednice za prvih osam Vijeća mjesnih odbora Grada Pule koje su vodili gradonačelnik Filip Zoričić te zamjenik gradonačelnika Bruno Cergnul. Na konstituirajućim sjednicama izabrani su predsjednici vijeća čime su ostvareni preduvjeti za nesmetan daljnji rad u novom sazivu.

„Građani su izrazili svoju volju na izborima za Vijeća mjesnih odbora i ona odražava povjerenje koje ste dobili, a time i odgovornost koja je pred Vama. Vrata Gradske uprave uvijek su vam otvorena i pozivam vas na kontinuiranu komunikaciju. To je jedini pravi način da postignemo zajednički cilj, da naša Pula bude bolja, ljepša, a time i ugodnija za život“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić prilikom obraćanja vijećnicima i poručio im neka budu ustrajni i uporni u svom radu.

Konstituirana su vijeća i izabrani predsjednici sljedećih mjesnih odbora: 

Stari Grad - Teodora Grubišić
Štinjan - Nikola Zgonjanin
Šijana - Alen Drandić
Arena - Branimir Červar
Stoja - Žaklina Bekavac Širić
Valdebek - Danijel Moretti
Busoler - Davor Miljavac
Monvidal - Livio Antolović

Detaljnije informacije o sastavu novih vijeća 16 mjesnih odbora dostupne su na službenim stranicama Grada Pule, u dijelu koji se odnosi na mjesne odbore. Danas će se od 17,00 sati održati konstituirajuće sjednice vijeća za preostalih osam mjesnih odbora.