Novosti

22/03/2024

U subotu, 23. ožujka zatvaranje dijela Šišanske ceste u naselju Busoler zbog asfaltiranja

Zbog asfaltiranja završnog sloja Šišanske ceste u naselju Busoler, u subotu, 23. ožujka  2024. godine od 8:30 do 15:30 sati, uvodi se privremena regulacija prometa na dijelu Šišanske ceste.

U sklopu privremene regulacije bit će zabranjen promet u oba smjera za sva vozila, osim vozila gradilišta i stanara i to na dijelu Šišanske ceste od raskrižja s Krševanovom stancijom (skretanje za Valmade) do raskrižja slijepog ogranka Šišanske ceste kod kućnog broja 23 (ogranak prema Mjesnom odboru Busoler).

Stanarima je u vrijeme radova omogućen prolaz Šišanskom cestom od raskrižja s Krševanovom stancijom do raskrižja s Ulicom Orbanin, dok je obilazni pravac prema Škatarima, Šikićima i Šišanu predviđen preko Medulinske ceste.

Privremeno se ukida autobusno stajalište unutar zone zahvata te je privremeno stajalište za autobus javnog gradskog prijevoza predviđeno na Putu od fortica za oba smjera.

Za dodatno usmjeravanje prometa, na lokacijama nailaska na radove i na raskrižju Šišanske ceste i Puta od fortica bit će cestovni radnik.

Zatvaranje ceste za sva vozila u oba smjera osim vozila gradilišta, u dijelu izvođenja radova u dužini 220 metara, predviđeno je s ciljem postizanja maksimalne kvalitete izvođenja radova asfaltiranja završnog sloja te završetka radova u što kraćem roku.

Pozivaju se svi sudionici u prometu na strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa.