Novosti

19/04/2024

Humanitarna akcija "Za Valenta od srca"

Udruga cerebralne paralize Istarske županije organizira humanitarnu akciju „Za Valenta od srca“ koju provodi od 22. ožujka do 20. lipnja 2024. godine u svrhu pomoći članu Valentu Hrvatinu koji je krajem siječnja ove godine pretrpio infarkt prednje spinalne arterije i posljedično ostao gotovo potpuno oduzet od vrata prema dolje.

U sklopu akcije održat će se humanitarni koncert 26. travnja 2024. u Domu sportova Mate Parlov s početkom u 20:00 sati na kojem će nastupiti brojna imena istarske glazbene scene: Alen Vitasović, Antitodor, Atomsko sklonište, Anelidi, Electrical zhbrufadors, Elis Lovrić, Erik Balija, Fallen Down Moon, Indivia, Irena&Mauro Giorgi, Kristina Iveković, Livio Morosin, Razor i SOUR.

Ulaznice je moguće kupiti putem sustava Entrio, u Dnevnom boravku DC Rojc, u caffe baru La Resistance i na dan koncerta na ulazu od 18.00 sati.

Prikupljenim sredstvima plaćat će se troškovi rehabilitacije i smještaja prema ispostavljenim računima od strane poliklinike Glavić iz Zagreba koja će kroz 12 tjedana pružati Valentu uslugu rehabilitacije i smještaja uz pratitelja.

Financijska sredstva u okviru ove humanitarne akcije prikupljat će se i na transakcijskom računu, IBAN broj: HR5923400091511274493 otvorenom za humanitarnu akciju kod Privredne banke Zagreb d.d.

Udruga cerebralne paralize Istarske županije zahvaljuje od srca svima koji će se odazvati ovoj humanitarnoj akciji i pomoći da se Valentu omogući kvalitetna rehabilitacija i oporavak.