Novosti

30/04/2024

Privremene regulacije prometa zbog obilježavanja Dana grada Pule

U povodu obilježavanja 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada u Šijanskoj šumi, od 8.00 do 17.30 sati, neće biti moguć promet u jednom smjeru u Dukićevoj i Šandaljskoj ulici, kako bi se pješacima osiguralo neometano kretanje kolnikom navedenim ulicama do ulaza u Šijansku šumu.

Na dijelu Šandaljske ulice mijenja se smjer u smjeru sjeveroistok-jugozapad kako bi se sva vozila mogla priključiti na Cestu prekomorskih brigada (obilaznica) i dalje prema trgovačkim centrima i centru grada. Neće biti dozvoljen ni promet vozilima na istočnom ulazu kod Šumarije.

Jedan od glavnih programa je i svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Pule koja će se održati 3. svibnja u INK – GK Pula. Kako bi se omogućilo nesmetano održavanje programa, u vremenu od 10.00 do 13.30 sati, bit će zabranjeno prometovanje motornih vozila na prometnici Laginjine ulice od križanja Dobriline ulice do semafora na raskrižju s Anticovom, odnosno Smareglinom ulicom.

Također, 4. svibnja od 16.00 do 00.00 sati, u vrijeme otvaranja novoobnovljene velike dvorane Istarskog narodnog kazališta – Gradskog kazališta Pula i premijere opere „Nozze Istriane“ neće biti dozvoljen promet motornim vozilima na dijelu Laginjine ulice od raskrižja s Dobrilinom ulicom do raskrižja s Anticovom, odnosno Smareglinom ulicom.