Novosti

22/05/2024

Gradonačelnik Filip Zoričić primio jedriličarku Emu Grabar

Gradonačelnik Filip Zoričić primio je u srijedu, 22. svibnja 2024. godine u pulskoj Komunalnoj palači petnaestogodišnju jedriličarku Emu Grabar koja je na Svjetskom prvenstvu klase Optimist za jedriličare do 16 godina osvojila treće mjesto te naslov državne prvakinje u najmanjoj klasi na prvenstvu u Splitu. Ema je došla u pratnji trenera Darija Klibe.

Gradonačelnik Filip Zoričić čestitao je Emi na postignutom uspjehu te razgovarao s njom i trenerom o njenim dosadašnjim uspjesima.

„Svi sportaši koji ste dobili medalje motivacija ste drugima. Želim ti da ostaneš u sportu i da ostaneš tako vrijedna kao i dosad. Budi primjer drugima. Budite i dalje pozitivni kao što jeste“, poručio je gradonačelnik i zaželio Emi mnogo uspjeha na daljnjim natjecanjima i u životu.

Ema Grabar se zaljubila u jedrenje još 2017. godine. Nekada je trenirala za Jedriličarski klub Uljanik, dok sada trenira za Jedriličarski klub Galeb Kostrena. Učenica je prvog razreda Strukovne škole u Puli gdje se školuje za nutricionisticu.