Novosti

03/06/2024

Prijave za Prometnu jedinicu mladeži Grada Pule za 2024. godinu

Grad Pula poziva sve zainteresirane učenike ili studente da podnesu  prijave za prijem u Prometnu jedinicu mladeži za 2024. godinu.

Pripadnik Prometne jedinice mladeži obavlja poslove upravljanja prometom na raskrižjima i drugim mjestima kao i poslove nadzora parkiranja vozila i određene druge poslove nadzora vozila i vozača.

Kandidat za pripadnika Prometne jedinice mladeži može biti učenik srednje škole koji je navršio minimalno 16 godina života ili student, primjeren u učenju, ponašanju i radu te mora imati zdravstvenu sposobnost koju dokazuje potvrdom liječnika obiteljske/opće medicine.

Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati koji su već ranije obavljali poslove Prometne jedinice mladeži na području Grada Pule, pod uvjetom da su svoje obveze uredno izvršavali, kandidati koji imaju položen vozački ispit bilo koje kategorije i poznaju strane jezike.

Pripadniku Prometne jedinice mladeži pripada naknada u iznosu od 6,50 eura neto po satu rada.

Prijava se podnosi u pisanom obliku na Prijavnom obrascu zajedno s priloženim dokazima i s naznakom: „Prijava za prijem u Prometnu jedinicu mladeži na području Grada Pula-Pola za 2024. godinu“ osobno ili putem pošte na adresu Grad Pula-Pola, Stara tržnica 1, 52100 Pula ili u elektroničkom obliku na e-mail adresu: pisarnica@pula.hr  

Obavijest za prijem kandidata u Prometnu jedinicu mladeži na području Grada Pula - Pola za 2024. godinu s pratećom dokumentacijom za prijavu i prijavni obrazac nalaze se na web stranici Grada Pula – Pola  www.pula.hr  ili ovdje.