Novosti

03/06/2024

Gradonačelnik Filip Zoričić upriličio prijem za nogometaše NK Uljanika

Gradonačelnik Filip Zoričić primio je danas, 3. lipnja 2024. godine seniore i kadete NK Uljanika, njihove trenere, predsjednika Tonija Draguzeta i tajnika Dragana Stokića.

Seniori NK Uljanika, momčad trenera Saše Kolića, u odlučujućoj su utakmici na svojoj Verudi pobijedili Rovinj 1:0, dvoboj protiv direktnog suparnika odlučio je Robert Perić Komšić pogotkom u 49. minuti dvoboja čime su postali prvaci Treće NL Zapad.

Kadeti NK Uljanika prvaci su u Prvoj nogometnoj ligi, nogometno središte Rijeka.

„Vi ste ponos naše Pule. Čestitam svima u klubu, zaista respektiram sve što radite kao i činjenicu da ste se odvažili preuzeti odgovornost voditi pravi gradski klub u kojem igraju naša djeca. To je pravi sportski put kojim ovaj grad treba ići. Čestitam ujedno seniorima i želim vam da se kvalificirate dalje u višu ligu, a čestitke upućujem i kadetima. Hvala vam što ste izdržali sve uvjete u kojima ste dosad trenirali. Sretan sam što napokon imate primjeren teren na kojem možete trenirati i igrati utakmice“, rekao je gradonačelnik Zoričić te naglasio kako će se, čim dozvole financijske mogućnosti, krenuti s obnovom stadiona na Verudi.

Predsjednik NK Uljanika Toni Draguzet zahvalio je Gradu na podršci i realizaciji nogometnog igrališta Valkane. Dodao je kako će se potruditi da klub ubuduće radi još bolje poručivši kako Uprava, treneri i igrači pokušavaju stvoriti novu energiju u gradu po pitanju sporta.