Novosti

05/06/2024

Natjecatelji „Survivora“ Puležani Nancy Poropat i Alex Percan na prijemu kod gradonačelnika Filipa Zoričića

Najavljena manifestacija „Mali superjunaci“ koja će se održati na Fratarskom otoku sredinom srpnja

Gradonačelnik Filip Zoričić primio je u Komunalnoj palači Nancy Poropat i Alexa Percana iz Pule koji su se prije nešto više od dva tjedna vratili iz Dominikanske Republike gdje su se natjecali u trećoj sezoni svjetski poznatog zabavno-natjecateljskog showa „Survivor“.

„Želio sam vam osobno čestitati na hrabrosti, izdržljivosti i nevjerojatnim sposobnostima koje ste pokazali u ovom veoma zahtjevnom natjecanju. Vi ste veliki uzor svim mladima koji su vas pratili preko malih ekrana. Pokazali ste im da je sve moguće, da nema odustajanja niti u najtežim situacijama. Hvala vam što ste na najbolji mogući način prezentirali i naš grad, izuzetno smo ponosni na vas“, izjavio je gradonačelnik Zoričić.

Podsjetimo, Puležani Poropat i Percan u natjecanju su sudjelovali sedamdeset i pet dana.

„Prvih mjesec dana živjeli smo na kilogramu riže na tjedan dana za nas jedanaest. Znalo se dogoditi da pojedemo samo tri žlice riže dnevno. Ostala sam svoja i dosljedna sebi, znala sam tko me gleda, da me prate i djeca i da sam njima najveći uzor“, rekla je Nancy Poropat, 29-godišnja fitness trenerica.

„Bili smo tamo sedamdeset i pet dana bez distrakcija koje inače imamo u svakodnevnom životu. Bez mobitela, bez interneta, bio sam stalno u doticaju s prirodom. Imao sam priliku zaista upoznati sebe, suočiti se sa strahovima i ono najbitnije, spoznati što je u životu najbitnije. To nije posao, novac, niti išta materijalno, već ljubav, obitelj i prijatelji. Nancy i ja tamo nismo glumili, bili smo ono što zaista jesmo i mislim da smo pokazali koje su prave vrijednosti“, nadodao je 31-godišnji kondicijski trener i vlasnik teretane Alex Percan.

Percan i Poropat otkrili su planove za budućnost koji su uglavnom vezani uz promociju sporta kod djece i mladih, a ujedno i najavili manifestaciju humanitarnog karaktera pod nazivom „Mali superjunaci“ koja će održati na Fratarskom otoku sredinom srpnja.

„Za malo više od mjesec dana na Fratarskom otoku okupit ćemo „Survivor“ kandidate, poznate trenere i voditelje. Djeca predškolske i školske dobi moći će se družiti s nama i isprobati poligone koje ćemo pripremiti i prilagoditi njihovoj dobi. Ovom prilikom pozivamo svu djecu da nam se pridruže na Fratarskom i da otkriju male superjunake u sebi“, zaključio je Alex Percan.