Novosti

05/06/2024

Gradonačelnik Filip Zoričić upriličio prijem za juniorskog prvaka u boksu

Gradonačelnik Filip Zoričić primio je danas, 5. lipnja 2024. godine u pulskoj Komunalnoj palači juniorskog prvaka u boksu Marka Ladislovića, koji je došao u pratnji trenera Danijela Horvata.

„Čestitam tebi na uspjehu, treneru, obitelji koja ti je potpora. Želim ti da ustraješ u tome, te da prvotno kao sportaš pristupaš toj temi. Neka ti glava bude čvrsta i jaka i zadrži taj dječački osmjeh. Radi uporno i treniraj. Sportaši neka ti budu uzor“, poručio je gradonačelnik Zoričić zaželivši Marku puno uspjeha.  

Mark Ladislović je osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 75 kg na trodnevnom Boksačkom prvenstvu Hrvatske za juniore i seniore održanom u Kutini. Na natjecanju su sudjelovali vrhunski boksači iz cijele Hrvatske, a Mark je dominirao u sve tri runde osiguravši tako titulu juniorskog prvaka.

Četrnaestogodišnji Mark trenira od prošle godine, a treninzi se održavaju svakodnevno. Trenutno se priprema za Europsko prvenstvo za juniore i juniorke (EUBC Junior Boys and Girls European Boxing Championships 2024.)  na koje odlazi u Sarajevo za 15 dana.