Novosti

01/07/2024

Donesena Odluka o utvrđivanju Liste kandidata za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu urbanih vrtova na Lošinjskoj

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić donio je Odluku o utvrđivanju Liste kandidata za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu urbanih vrtova na Lošinjskoj.

Ovom Odlukom Gradonačelnik utvrđuje bodovnu Listu kandidata za davanje vrtnih parcela na korištenje, a sve prema prijedlogu Povjerenstva za pregled i bodovanje zahtjeva podnesenih po 1. Javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu urbanih vrtova na Lošinjskoj nakon što je Povjerenstvo pregledalo sve podnesene prijave  na 1. Javni poziv i bodovalo sve prijave podnositelja zahtjeva koji ispunjavaju uvjete.

Svi podnositelji zahtjeva ostvarili su direktnu mogućnost korištenja vrtne parcele te će se s njima sklopiti ugovor o davanju na korištenje vrtne parcele na obradivom zemljištu u roku 20 dana od dana objave Liste kandidata na internetskim stranicama i oglasnoj ploči Grada Pula – Pola.

Odluku o utvrđivanju Liste kandidata za davanje vrtnih parcela na korištenje u sklopu urbanih vrtova na Lošinjskoj možete pronaći ovdje.