Novosti

17/07/2024

Objavljena Konačna lista reda prvenstva za upis u dječje vrtiće u pedagoškoj 2024./2025. godini na području Pule

Povjerenstvo za upis djece u dječje vrtiće objavilo je u srijedu, 17. srpnja 2024. godine Listu reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2024./2025. po dobnim skupinama i objektima na području grada Pule.

Za narednu pedagošku godinu, svoje mjesto u vrtiću dobila su djeca koja su imala 10 ili više bodova, odnosno djeca koja su do 1. travnja tekuće godine navršila četiri godine života i ukoliko nisu ostvarili 10 bodova. Riječ je o ukupno 254 djece, odnosno 188 za jaslice i 66 za vrtić.

Uz navedenu Listu objavljena je i Lista reda prvenstva neupisanih u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2024./2025. godini.

Tijekom rujna roditelji djece koja se nalaze na listi neupisanih imaju pravo naknadnog upisa te će biti pozvani od strane dječjih vrtića odmah nakon otvaranja novih objekata.

Lista reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće po dobnim skupinama i objektima i Lista reda prvenstva neupisanih u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2024/2025 s pripadajućim prilozima objavljeni su na oglasnim pločama dječjih vrtića i na službenim web stranicama Grada Pula-Pola (www.pula.hr) te službenim stranicama DV Pula (www.dvpula.hr) DV Mali svijet (www.dvmalisvijet.hr)  i DV-SI Rin Tin Tin Pula-Pola (www.rintintin.hr).

Roditelji djece koja će biti upisana u dolje navedene vrtiće, bit će pozvani ili trebaju nazvati dječji vrtić kako bi dogovorili termine inicijalnih razgovora.

Roditelji čija su djeca primljena u Dječji vrtić Pula i Dječji vrtić Mali svijet na stranicama vrtića preuzet će upitnik za roditelje te ga ispunjenog donijeti u vrtić u zakazanom terminu zajedno sa ostalom dokumentacijom.

Za djecu upisanu u Dječje vrtiće Pula, Mali svijet i Rin Tin Tin, roditelji će biti obaviješteni od strane vrtića u svezi obavljanja individualnih razgovora, a za djecu upisanu u dječje vrtiće drugih osnivača roditelji trebaju nazvati dječji vrtić kako bi dogovorili termin inicijalnih razgovora.

Lista reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće i Lista reda prvenstva neupisanih u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2024./2025. godini nalazi se OVDJE.