Novosti

19/07/2024

Pri kraju postavljanje novog travnjaka na stadionu Aldo Drosina

Postavljanje novog travnjaka na gradskom stadionu Aldo Drosina pri kraju je te će stadion spremno dočekati predstojeću SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu.

Zamjena travnjaka započela je krajem lipnja 2024., a radove izvodi Maxmar Grupa izabrana nakon javnog prikupljanja ponuda. Za poslove stručnog nadzora zadužena je pulska tvrtka Via ing u suradnji s konzultantima za ovu vrstu specifičnih radova.

Dosad je  promijenjena ograda, demontiran je ekran i postavljen novi semafor, a početkom ovog tjedna započelo je i postavljanje novog travnjaka.

Gradsko vijeće Pule je na sjednici održanoj 28. svibnja 2024. godine donijelo odluku o dodjeli financijskih sredstava trgovačkom društvu Pula usluge i upravljanje, nakon čega su započeli radovi na zamjeni semafora i dotrajalog travnjaka na gradskom stadionu Aldo Drosina.  

Grad Pula je prepoznao važnost ulaganja i obnavljanja sportske infrastrukture te je upravo stoga osigurao 300 tisuća eura za sve radove, stručni nadzor i troškove odlaganja viškova materijala.

Podsjetimo, prošle godine zamijenjen je umjetni travnjak na pomoćnom stadionu Aldo Drosina, dok je na SRC Veruda zamijenjena atletska staza.