Novosti

23/07/2024

Objavljen Javni poziv za financiranje programa i projekata javnih potreba Grada Pule u djelatnostima socijalne skrbi i zdravstva u 2025. godini

Grad Pula poziva ustanove u djelatnostima socijalne skrbi, zdravstva i javnog zdravstva koje programom obuhvaćaju osobe s prebivalištem u Puli da se prijave za financijsku podršku programa ili projekata.

Pravo prijavljivanja programa na ovaj Poziv nemaju  udruge i ostale organizacije civilnog društva koje su upisane u registar neprofitnih organizacija za koje će Poziv biti objavljen nakon donošenja proračuna Grada Pula za 2025. godinu sukladno Uredbi Vlade Republike Hrvatske o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge.

Također, pravo prijavljivanja na ovaj Javni poziv nemaju  ni privatne ustanove čiji je osnivač pravna i/ili fizička osoba.

Rok za podnošenje prijava počinje u srijedu 24. srpnja 2024., a prijave se mogu podnijeti do 1. rujna 2024. godine.

Tekst Javnog poziva i ostala popratna dokumentacija  objavljeni su na službenim stranicama Grada Pule www.pula.hr  u rubrici Natječaji i nadmetanja i u rubrici Upravni odjel za društvene djelatnosti, mlade i sport pod Obavijesti, odnosno ovdje  i ovdje.