Novosti

30/07/2024

Kultni Duran Duran večeras u Areni

Pop giganti, britanska grupa Duran Duran večeras nastupaju u Areni, a legendarni sastav na svoj premijerni nastup, na jednoj od najljepših pozornica pod vedrim nebom, donijet će najveće hitove iz 45 godina duge karijere.

Bend je u Hrvatskoj dosad nastupao dva puta, u Domu sportova i na Šalati, a u dvije tisuće godina starom amfiteatru podsjetit će na bezvremensku kolekciju hitova i predstaviti novi album “Danse Macabre”.

U Arenu grupa stiže nakon nastupa u Ateni, zatim na Montreaux Jazz festivalu te Lucca i Monte Carlo Summer festivalima, a sudeći prema posljednjim set listama publika iz brojnih svjetskih zemalja čut će hitove poput „Hungry Like A Wolf“, „Rio“, „Save A Prayer“, „A View To A Kill“, „Wild Boys“, „Girls On Film“, „Come Undone“, „The Reflex“, „Notorious“ i mnoge druge.

U prodaji se nalaze ulaznice za Parter po cijeni od 95 eura i Travnjak po cijeni od 75 eura, a osim u sustavu Eventim mogu se kupiti i na blagajni ispred Arene. Zbog odvojenih sektora vlasnici ulaznica za Parter u koncertni prostor ulazit će isključivo iz Istarske ulice, a oni za Tribinu i Travnjak iz Ozad Arene, navodi organizator.