Novosti

07/08/2024

Pozivaju se građani da ispune anketu u sklopu izrade Plana upravljanja povijesnom jezgrom Grada Pula-Pola

Kao dio procesa izrade Plana upravljanja povijesnom jezgrom Grada Pula-Pola pripremljena je anketa te se pozivaju svi zainteresirani da je ispune do 21. kolovoza 2024. godine.

Grad Pula-Pola smatra da je iznimno važno u proces planiranja razvoja uključiti svoje sugrađane, a rezultati provedene ankete bit će integrirani u razradu strateških smjernica Plana upravljanja.

Podsjetimo, svrha Plana upravljanja je stvaranje preduvjeta za učinkovito upravljanje prostorom povijesne jezgre grada Pule. Plan ima za cilj uskladiti vrednovanje i zaštitu njenih kulturnih vrijednosti za dobrobit stanovnika Pule i budućih naraštaja s upravljanjem razvojem koje je održivo u svakom smislu (okolišno i prostorno, ekonomski, društveno, organizacijski i logistički). U aspektu održivog razvoja demografskih i društvenih procesa koji se unutar nje odvijaju, poseban fokus je stavljen na kvalitetu boravka i stanovanja za sve stanovnike, građane i posjetitelje povijesne jezgre.

Anketni upitnik namijenjen je osobama koje žive na području Grada Pule. Upitnik je anoniman, a podaci će se prikupljati isključivo u svrhu izrade Plana upravljanja. Trajanje ankete procjenjuje se na 10 minuta.

Anketu možete ispuniti OVDJE.