Novosti

08/08/2024

Jason Derulo energičnim nastupom „zapalio“ pulsku Arenu

Globalna senzacija Jason Derulo, sa svojim bendom, plesačima i plesačicama, sinoć je nastupio na ovogodišnjem Adria Summer Festivalu u pulskoj Areni.

U najveći istarski grad stigao je nakon što je početkom ove godine izdao dugoočekivani album „Nu King“ kojim je još jednom zavladao glazbenim ljestvicama. 

U sklopu istoimene svjetske turneje, u jedinstvenoj Areni, u organizaciji Adria Summer Festivala i Star produkcije, Puljanima i njihovim gostima priredio je tako večer za pamćenje.

Prije njega publici se pak predstavila Miach odnosno Mia Čičak, jedna od najuspješnijih novih pojava na domaćoj glazbenoj sceni proteklih godina. Izvela je većinu svojih hitova, poput singlova „Led“, „NLO“ i „Između nas“ te pokazala zašto ju mediji smatraju novom hrvatskom „it djevojkom“.

Na scenu amfiteatra stigao je zatim DJ Jasona Derula počastivši prisutne impresivnim introm s novog albuma „Nu King“, da bi se potom na opće oduševljenje pojavio i sam Derulo sa svojim atraktivnim plesačima i plesačicama.

Koncert je otvorio nešto starijim hitom „Whatcha say“, a zatim su uslijedili singlovi „Tip Toe“, „Take you dancing“, „Wiggle“ i „Acapulco“.

Poprilično oduševljenje izazvao je izvedbom velikog hita „Savage love“ objavljenog prije nekoliko godina, pokazavši pri tom sve svoje iznimne plesne i vokalne vještine i sposobnost neposredne i spontane komunikacije s publikom emitirajući dio izvedbe i na svom TikToku.

Inače, s više od 59 milijuna pratitelja i objavama koje postižu preko 10 milijuna pregleda, njegov je TikTok račun već godinama u samom vrhu najpraćenijih na svijetu.

Pozornica je sinoć također izgledala uistinu impresivno, uz vješte performanse Jasonovih kolega umjetnika i umjetnica.

Zaredali su se i hitovi poput „Love tonight“, „Spacy margarita“, „Komasava“, „Swalla“ i „Talk dirty“.

Prije no što je otpjevao posljednju stvar, publici se obratio riječima: „Ova je večer posebna. Ostvarenje mog sna. To želim i svima vama, da uvijek slijedite svoje snove i vjerujete u sebe.“

Zahvalio se zatim svom DJ-u, bendu i svim plesačima te se od Pule oprostio izvedbom svog posljednjeg velikog hita „From the island“.