Novosti

07/09/2024

Gradonačelnik Filip Zoričić uputio čestitku učenicima, roditeljima i nastavnicima u povodu početka školske godine

U povodu početka nove školske godine, koja započinje u ponedjeljak 9. rujna, gradonačelnik Pule Filip Zoričić uputio je prigodnu čestitku učenicima, roditeljima, učiteljima, nastavnicima, stručnim suradnicima, ravnateljima, pomoćnicima u nastavi i ostalim prosvjetnim djelatnicima i zaposlenicima škola.

„Svim učenicima pulskih osnovnih škola želim sretan povratak u školske klupe. Najveću sreću želim poželjeti našim prvašićima za koje polaskom u školu započinje velika avantura. Neka za vas škola bude mjesto na kojem ćete steći nova znanja, upoznati nove prijatelje, savladati brojne izazove, i ono najbitnije, mjesto kojemu ćete se radovati i gdje ćete se dobro osjećati“, poručio je gradonačelnik Filip Zoričić.

Gradonačelnik je uputio prigodnu čestitku i ravnateljima 11 pulskih osnovnih škola kao i svim učiteljima razredne nastave, nastavnicima i stručnim suradnicima.

„Drage kolegice i kolege, na početku ste još jedne školske godine i novi izazovi su pred vama. U školske klupe sjedaju nova djeca i vaša će lica biti njihov prvi kontakt s odgojno-obrazovnim sustavom. Želja mi je da naše škole budu mjesto zajedništva i suradnje među učiteljima, nastavnicima, ravnateljima, stručnim suradnicima i roditeljima. Uloga svakoga od vas od neizmjerne je važnosti za naše učenike. Hvala vam na entuzijazmu i predanosti s kojom obavljate vaš poziv“, zaključio je gradonačelnik Zoričić.

U ponedjeljak u osnovne škole Pule kreće više od 4.000 djece među kojima je 486 prvašića.