Novosti

12/09/2024

Gradonačelnik Filip Zoričić primio pulske tenisače Denija Žmaka i Karla Kajina pobjednike prvenstva Hrvatske u konkurenciji muških parova

U četvrtak, 12. rujna 2024. u Komunalnoj palači gradonačelnik Filip Zoričić primio je pulske tenisače Denija Žmaka i Karla Kajina koji su na netom održanom državnom prvenstvu u Zadru osvojili izvrsne rezultate.

Gradonačelnik Zoričić tom je prigodom čestitao pulskim tenisačima na rezultatima te im zahvalio na promicanju naše Pule na teniskim terenima diljem Republike Hrvatske a i šire.

Pulski tenisač 35-godišnji Deni Žmak, igrač TK „Pula Pro“ obranio je naslov na ovogodišnjem izdanju HEP seniorskog prvenstva Hrvatske koje je održano u Zadru. On je kao šesti nositelj turnira u finalnom dvoboju slavio protiv klupskog kolege i sedmog nositelja Karla Kajina rezultatom 6:3, 6:2 te na taj način do naslova stigao bez izgubljenog seta.

U konkurenciji muških parova Žmak i Kajin obranili su prošlogodišnji naslov te time potvrdili istarsku dominaciju na nacionalnom prvenstvu.